FAQ « Wij geven om uw privacy!

Wij geven om uw privacy!

We fully understand that you rely on our discretion when you order from this website. That is why we take any precaution possible to ensure your privacy. We wouldn’t order from a website that does not guarantee our privacy so why should you?

When ordering cannabis seeds or any other product form this website you can count on us to provide you with completely secure payment methods and we ship all our orders in a discrete and sturdy padded brown paper envelope.

Another important aspect to mention is that we are located in the Netherlands, so you can rest assured that your privacy is protected by the best privacy legislation in the world.

Click any of the questions below to get more specific information on how we protect your privacy.

PRIVACY REGLEMENT KLANTEN feminised-seed B.V.

DEFINITIES
a. feminised-seed onderdeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sensi Seeds B.V. statutair gevestigd te Rotterdam
Kantooradres : Oudezijds Achterburgwal 131, (1012 DE) Amsterdam
Postadres : postbus 10952, 1001 EZ Amsterdam
E-mailadres : info@feminised-seed.com
Website : feminized-seed.com
KvK-nummer : 24191871
b. Klant : de (rechts)persoon die een product of dienst van feminised-seed afneemt;
c. Reglement : het Privacyreglement;
d. Persoonsgegevens : de gegevens die staan genoemd in artikel 1.3;
e. Verordening : Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679);
f. Register : het register waarin feminised-seed de persoonsgegevens van klanten bijhoudt.

Algemeen
1.1. feminised-seed is een onderdeel van Dronkers BV. Een organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling, educatie en verkoop van Hennep en Cannabis (gerelateerde) producten.
1.2. feminised-seed verwerkt Persoonsgegevens van een klant voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voldoen aan een wettelijke verplichting en/ of op grond van een gerechtvaardigd belang te weten een commercieel belang.
1.3. In dit Privacyreglement wordt beschreven welke Persoonsgegevens feminised-seed van haar klanten verwerkt, hoe dat gebeurt, voor welke doeleinden en welke rechten en plichten er gelden.
1.4. Persoonsgegevens die feminised-seed in elk geval verwerkt zijn: achterna(a)m(en), voorna(a)m(en), roepnaam, geslacht, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer(s), emailadres en bankgegevens.
1.5. Een klant die ongevraagd ook andere gegevens verstrekt die zijn te herleiden tot een individueel persoon, stemt ermee in dat ook deze Persoonsgegevens door feminised-seed worden verwerkt.
1.6. feminised-seed is gerechtigd ook andere Persoonsgegevens van een (voormalige) klant te registreren/controleren indien en voor zover dat noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke plicht en/of noodzakelijk voor de behartiging van gerechtvaardigde belangen van feminised-seed en/of na verkregen toestemming van Klant en/of op basis van een andere in artikel 6 klant 1 van de Verordening opgenomen verwerkingsgrondslag.
1.7. feminised-seed slaat alle aan haar verstrekte gegevens op in een Register.

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens
2.1 feminised-seed verzamelt Persoonsgegevens van een klant wanneer de desbetreffende klant deze Persoonsgegevens via een klantorder, e-mail, de klantenservice, zijn of haar account en/ of per brief aan feminised-seed heeft doorgegeven.
2.2 De Persoonsgegevens worden gebruikt voor het volgende:
- het aanbieden van een product of dienst
- het uitvoeren van de overeenkomst
- het sturen van reclame/ aanbiedingen
- het leveren van service/ het oplossen van problemen verband houdende met de overeenkomst.
2.3 De Persoonsgegevens worden verwerkt in digitale klantregistratiesystemen
2.4 De Persoonsgegevens zijn uitsluitend in te zien door de medewerkers van feminised-seed die werkzaam zijn op de afdeling Sales& Marketing, Customer Service, Logistics & Procurement, E-commerce en ICT. Verder kunnen leden van het Managementteam op verzoek inzake krijgen.

Doorgifte aan derden
3.1 feminised-seed heeft in het kader van de uitvoering van haar werkzaamheden voor de klant en het uitvoeren van commerciële activiteiten externe partijen ingeschakeld. De volgende externe partijen kunnen de Persoonsgegevens van de klant verwerken:
- ICT partner van feminised-seed (NovaSystems)
- Softwareleveranciers (Magento, Exact, Zendesk, Post Affiliate Pro)
- Service providers (Cream, Mhasmo)
3.2 feminised-seed heeft met de in lid 1 van dit artikel genoemde partijen een verwerkersovereenkomst gesloten conform de wettelijke vereisten.
3.3 feminised-seed zal zonder toestemming van de klant geen Persoonsgegevens verstrekken of verkopen aan andere dan in lid 1 van dit artikel genoemde partijen.
3.3 Indien en voor zover internationale doorgifte van Persoonsgegevens aan partijen in landen buiten Europese Economische Ruimte is vereist, vindt dit uitsluitend plaats indien bij die partij sprake is van een passend beschermingsniveau.

Wijziging/verwijdering/inzien van persoonsgegevens
4.1 Een klant heeft recht op inzage, rectificatie, beperkte verwerking of verwijdering van zijn of haar Persoonsgegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Verordening.
4.2 Indien een klant van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien een klant vragen heeft over dit Privacyreglement kan de klant contact opnemen met feminised-seed, daar wordt u door de klantenservice doorverbonden met de verantwoordelijke medewerker.
4.3 feminised-seed benadrukt dat het (deels) verwijderen van Persoonsgegevens gevolgen kan hebben voor de uitvoering van de overeenkomst.

Bewaartermijn
5.1 feminised-seed bewaart Persoonsgegevens niet langer dan op grond van de (fiscale) wetgeving is vereist. Voor gegevens waarvoor geen wettelijke bewaartermijn geldt, geldt dat feminised-seed deze niet langer bewaart dan noodzakelijk.

Beveiliging
6.1 feminised-seed heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de Persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking, waaronder:
- toegang tot de netwerkschijven waarop de Persoonsgegevens zijn verwerkt, is alleen toegankelijk voor een beperkt aantal personen en is beveiligd middels wachtwoorden. De wachtwoorden worden periodiek gewijzigd;
- encryptie van gegevens op de netwerkschijven;
- beveiliging middels two- factor authenticatie;
- software beveiligingssystemen geïnstalleerd

Wijzigingen in het Privacyreglement
7.1 feminised-seed behoudt zich het recht voor dit Privacyreglement te wijzigen, bijvoorbeeld in het geval van een wetswijziging. Op de website van feminised-seed is steeds de actuele versie van het privacyreglement te raadplegen.

Autoriteit Persoonsgegevens
8.1 Een klant heeft, indien hij of zij daartoe aanleiding ziet, het recht om een klacht over feminised-seed in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG.

Versie 1, mei 2018

How secure / easy / discrete / fast are the different methods of payment?

For you convenience we have listed our most important payment methods and gave them a rating in the table below. The ratings give you a good idea on how discrete, easy and secure a payment method is. We also included a rating based on the speed of a payment method so you can easily make a choice based on your personal preference.

 Payment Methods
Discrete
Easy
Secure
Speed
 Credit Card        
 Bank Transfer        
 Cash Registered Post        


Credit card
All credit card transactions and all information pertaining to them are handled by the servers of our payment provider and encrypted using 128-bit SSL certificates. We do not have access to cardholder information and no credit card details are ever passed unencrypted. You can be completely secure in the knowledge that no credit card information can be examined, used or modified by ourselves nor by any third parties who might attempt to gain access to sensitive information.

Bank transfer
Paying by bank transfer is the second best payment method. Paying by direct bank transfer is very discrete, although somewhat less than paying by credit card. It is still fast, but since this method is not automated it will require extra steps as compared to paying by credit card.

Cash
Use this option only if the two methods described above are not possible. Sending money by mail, even insured mail, is far from safe and therefore we cannot be held liable for any payments lost in transit. We offer this option because many customers request it, but we do not recommend sending cash by mail..

Cash on Delivery
This option is only available for customers residing in the Netherlands. It is a very safe option, as the amount is paid in full to TNT Post at the time of delivery, and only upon receipt of your order. Please note that TNT Post only accepts payment by debit card (PIN).

What do packages look like when they are mailed?

We understand that our customers rely on our discretion. Because we value the privacy of our customers, all our products are sent in a discrete and sturdy padded brown paper envelope.

This unobtrusive protective packaging assures both the quality of the products inside and the privacy of our customers.



As you can see in the image above, there are no company logos or advertising on the envelope and we guarantee our customers that there will be absolutely no reference to cannabis or related subjects on the exterior of our packaging. The address which now says Ganja street will obviously be replaced with your address.

You are a 100% guaranteed that nobody will be able to see what is inside unless they break the seal and open the package.

How will my purchase appear on my credit card or bank statement?

Your credit card / bank statement will NOT show any reference to cannabis. The name that will appear on your statement will be SSB Holland, so nobody will be able to tell what you have bought or where you bought it.

Can I have my order shipped to a P.O. Box address?

Standard International and Registered mail can be delivered to PO Boxes. Registered post will require a signature from a staff-member at the PO Box depot.
Progress Bar
ACCOUNT
Talen & Valuta