Toevoegen aan winkelwagen €9.80per zaad

Dame Blanche Zaden

Dame Blanche zaden worden geproduceerd door Flying Dutchmen.

Dame Blanche Zaden

Deze schitterende dame is de meest recente verfijning van de ‘White’ label van cannabis – een flink uit de kluiten gewassen, volledig vrouwelijk ras dat perfect is voor beginnende of enigszins ervaren kwekers.
Kruisteelt van de White Widow met onze Skunk/Northern Lights-hybride resulteert in de White Lady, een Indica-dominant ras met een uiteenlopende Sativa-achtergrond.
Dame Blanche is een grote, stoere productieplant met sterke vertakkingen.
Zaailingen kunnen uitgepoot worden als ze nog vrij klein zijn – met slechts een paar blaadjes – en zullen normaal gesproken stoppen met groeien als ze één meter hoog zijn. Het vormen van knoppen gebeurt snel, in de eerste helft van de bloeitijd, en woest, in de tweede helft, als haar zijdeachtige bloemtrossen met bovenop de lange stampers in snel tempo vermeerderen en samenkomen aan de toppen van stengels en takken om zo kolossale, fonkelende cola's te vormen die elke ganjaliefhebber met plezier zullen vervullen.

Zonnig / mediterraan klimaatGemiddelde groei in de hoogteBloei 50 - 60 dagenOpbrengst Enorme oogst80% IndicaFlying Dutchmen
Progress Bar
ACCOUNT
Talen & Valuta