Toevoegen aan winkelwagen €7.80per zaad

Dutch Delight Zaden

Dutch Delight zaden worden geproduceerd door Flying Dutchmen.

Dutch Delight Zaden

Big Bud, Skunk en Afghani komen samen in Dutch Delight, een stevig en krachtig cannabisras dat verfijnd is tot een bijna pure Indica.
Nederland is een klein land, maar door efficiënt gebruik van plantkunde en technologie is het land al sinds mensenheugenis vermaard om zijn voortreffelijke land- en tuinbouw. Een verrassend groot deel van de decoratieve bloemen die wereldwijd worden verkocht, komt uit Nederland. Hetzelfde geldt voor de tienduizenden kilo’s binnengekweekte cannabis die elk jaar in de coffeeshops worden verkocht. Ook deze zijn voornamelijk afkomstig uit Nederland.
Nog vermeldenswaardiger is het feit dat het grootste gedeelte van deze enorme oogst wordt geproduceerd in kleine, onopvallende ruimtes, zoals slaapkamers, zolders en garages. Het geheim zit 'm in goede genen en deskundige en concurrerende kwekers, die hun kennis al tientallen jaren delen en in hun kleine kweekruimtes ook steeds weer proberen om maximale opbrengsten en potentie te behalen.
Het gefeminiseerde, commerciële ras Dutch Delight is de culminatie van deze jaren van verbetering en evolutie.

Zonnig / mediterraan klimaatGemiddelde groei in de hoogteBloei 50 - 65 dagenOpbrengst XXL oogst90% IndicaFlying Dutchmen
Progress Bar
ACCOUNT
Talen & Valuta