Toevoegen aan winkelwagen €8.80per zaad

Edelweiss Zaden

Edelweiss zaden worden geproduceerd door Flying Dutchmen.

Edelweiss Zaden

Edelweiss (letterlijk ‘edel wit’) werd genoemd naar de beroemde witte bloem die hoog in de Alpen voorkomt. Hoewel de grote Indica-knoppen en de delicate witte bloesem van de bergbloem op het eerste gezicht niet op elkaar lijken, hebben ze bepaalde kwaliteiten gemeen, zoals de stervormige bladeren rondom de bovenkant van de bloem en de dikke witte laag op die bladeren. Vanzelfsprekend is de laag, in het geval van het cannabisras, kleverig hars dat de knoppen een mat aanzien geeft.
Eventjes kon men de edelweissganja in heel Zwitserland vinden en in veel grotere getale dan zijn naamgenoot. Die tolerante tijden zijn helaas voorbij. Edelweisscannabis wordt nu echter als gefeminiseerd ras binnen gekweekt.
Gemaakt van een mix van Hindu Kush, North Indian en Skunk is dit grotendeels een Indica-hybride met net genoeg Sativa-achtergrond om de krachtige stone nog verder op te peppen.

Zonnig / mediterraan klimaatGemiddelde groei in de hoogteBloei 50 - 65 dagenOpbrengst XXL oogst80% IndicaFlying Dutchmen
Progress Bar
ACCOUNT
Talen & Valuta