Toevoegen aan winkelwagen €9.80per zaad

Power Skunk Zaden

Power Skunk zaden worden geproduceerd door Flying Dutchmen.

Power Skunk Zaden

De Skunk-rassen vertegenwoordigen alles waar de meeste cannabiskwekers naar zoeken in hun gewas: krachtige, gemakkelijk te kweken planten die snel tot bloei komen en oogsten produceren van geurige, harsachtige toppen.
Power Skunk heeft de twee kwaliteiten verbeterd waar de meeste kwekers geïnteresseerd in zijn, namelijk potentie en opbrengst, terwijl tegelijkertijd een vermindering van de stank werd bereikt die meestal geassocieerd wordt met het verbouwen van Skunk.
Het samenvoegen van een evenwichtige mix van Skunk #1, Power Plant en Northern Lights heeft ertoe geleid dat de Power Skunk een nog grotere omvang heeft met haar ronde, dicht opeengepakte kelken en ook een dikkere laag kristallen geeft.
De gereserveerde en toch krachtige Sativa-ondertoon van de originele Skunk is behouden gebleven dankzij de gevarieerde achtergrond van de Power Plant. De Afghaanse betrouwbaarheid van Northern Lights die daaraan is toegevoegd, maakt dat Power Skunk steeds weer stoere, productieve en probleemloze vrouwtjes voortbrengt.

Zonnig / mediterraan klimaatGemiddelde groei in de hoogteBloei 50 - 60 dagenOpbrengst XXL oogst85% IndicaFlying Dutchmen
Progress Bar
ACCOUNT
Talen & Valuta