Toevoegen aan winkelwagen €6.80per zaad

Skunk No.1 Zaden

Skunk No.1 zaden worden geproduceerd door Flying Dutchmen.

Skunk No.1 Zaden

Dit is het ras dat de cultivatie van cannabis heeft veranderd. De oorspronkelijk Indica-Sativa-hybride die wietliefhebbers al meer dan een kwart eeuw in verbazing brengt, is nu verkrijgbaar als een gefeminiseerde variëteit!
De potentie van deze tak van de cannabisstamboom is zo berucht, dat ‘skunk’ vaak wordt gebruikt als de term voor elke krachtige ganja. Kwekers beschouwen Skunk #1 als het referentiepunt voor uniforme, betrouwbare prestaties en haar solide genotype heeft zo’n honderd moderne hybriden beïnvloed. Skunk #1’s stimulerende prestaties en gulle opbrengst demonstreren de ware betekenis van het begrip hybride kracht. Groei en bloei zijn qua uiterlijk hoofdzakelijk Indica, hoewel Skunk-planten als ze bloeien meer in gewicht toenemen dan pure Indica’s. De diep donkergroene kleur van de bladeren van dit ras is afkomstig van haar Afghaanse voorouders.
Skunk #1 bloeit erg snel en produceert robuuste stengels en takken die haar superieure opbrengst ondersteunen. De korte ruimtes tussen de stengelleden exploderen in dichte, ronde trossen met toppen die, als de oogsttijd aanbreekt, veranderen in enorme, zware cola's.
Skunk #1’s Sativa-genen hebben een subtiel effect op de structuur van de bloemen en hebben ook een geweldige invloed op haar effect: een verbijsterend krachtige combinatie van stoned en high!

Zonnig / mediterraan klimaatGemiddelde groei in de hoogteBloei 50 - 60 dagenOpbrengst Grote oogst75% IndicaFlying Dutchmen
Progress Bar
ACCOUNT
Talen & Valuta