Toevoegen aan winkelwagen £5.28per zaad

Skunk #1 Zaden

Skunk #1 zaden worden geproduceerd door White Label.

Skunk #1 Zaden

De soort die de cannabisteelt veranderde en al meer dan een kwarteeuw de wietliefhebbers verbaast, is nu beschikbaar als gefeminiseerde variëteit!
De potentie van deze tak van de cannabis stamboom is zo bekend dat de naam 'skunk' dikwijls gebruikt wordt om eender welke sterke wiet aan te duiden. Kwekers zien de Skunk #1 als een maatstaf voor een uniform betrouwbaar resultaat en haar rotsvaste genotype heeft sporen nagelaten in een honderdtal moderne hybriden. De energetische prestaties en de overvloedige oogsten van Skunk #1 demonstreren de echte betekenis van de kracht van een hybride. De groei en de bloei heeft meer weg van een overheersende Indica, hoewel Skunkplanten groter worden dan pure Indica's tijdens de bloeiperiode.
Het bloeien gaat heel snel en Skunk #1 maakt stevige stammen en takken om de superieure opbrengst te kunnen dragen. Korte afstanden tussen de vertakkingen worden opgevuld met dichte ronde bloemtrossen die opgaan in grote, zware toppen bij oogsttijd.
De Sativa genetica van de Skunk#1 heeft een subtiel effect op de bloemenstructuur en een schitterende invloed op haar werking - een verbluffend krachtige combinatie van stone en high!

Cannabis Cup WinnaarsZonnig / mediterraan klimaatGemiddelde groei in de hoogteBloei 45 - 50 dagenOpbrengst Grote oogst35% Sativa / 65% Indica White Label
Progress Bar
ACCOUNT
Talen & Valuta